Hiihtoalue Fačkovské sedlo - Kľak

Tietoa

Športovo-rekreačné stredisko SKIARENA Fačkovské sedlo sa nachádza 26 km od centra regiónu Hornej Nitry – Prievidze, na štátnej ceste č. 64 spájajúcej tento región so Žilinským krajom. Fačkovské sedlo je prirodzenou hranicou medzi Strážovskými vrchmi a Lúčanskou Malou Fatrou a leží 803 m n.m. Najvyšším vrchom a dominantou tejto oblasti je Klak s nadmorskou výškou 1.352 m, ktorý je spoločne s...

Lue lisää
Tiedot

Športovo-rekreačné stredisko SKIARENA Fačkovské sedlo sa nachádza 26 km od centra regiónu Hornej Nitry – Prievidze, na štátnej ceste č. 64 spájajúcej tento región so Žilinským krajom. Fačkovské sedlo je prirodzenou hranicou medzi Strážovskými vrchmi a Lúčanskou Malou Fatrou a leží 803 m n.m. Najvyšším vrchom a dominantou tejto oblasti je Klak s nadmorskou výškou 1.352 m, ktorý je spoločne s vrcholom Reváňa súčasťou národnej prírodnej rezervácie. Záujemcom o oddych a aktívny relax sú k dispozícii možnosti pre turistiku, cyklistiku, zimné športy. Samozrejmosťou je možnosť ubytovania, stravovania, ako aj služby športového obchodu, skiservisu, cykloservisu.

Zdroj: Úvodná stránka lyžiarskeho strediska www.skiarena-fackovskesedlo.sk/

Arpajaiset
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Hiihto, lumi ja sää

Hiihto, lumi ja sää

Hiihto, lumi ja sää
Laajat tiedot kaikista Euroopan hiihtokeskuksista. Pistekartat, lumen syvyys, webkamerat ja paljon muuta takaavat maksimaalisen hauskanpidon rinteissä.
Hiihto, lumi ja sää

Uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo sinulle houkuttelevista lomatarjouksista, tapahtumista, kilpailuista ja paljon muuta.
Tilaa uutiskirje
Kiitos rekisteröinnistä

Sähköpostiosoitteesi on lisätty postituslistalle.

Suosituimmat hiihtokeskukset